Британската полиция приключи разследването си за партитата на Даунинг стрийт в

...
Британската полиция приключи разследването си за партитата на Даунинг стрийт в
Коментари Харесай

126 глоби - резултатът от британския Партигейт

Британската полиция завърши следствието си за празненствата на " Даунинг стрийт "  в нарушаване на Коронавирус разпоредбите по време на локдаун, оповестява " Ройтерс ".

Издадени са общо 126 санкции.

Джонсън се сблъска с редица призиви от опозицията и от личната си партия да подаде оставка заради така наречен скандал " Партигейт ", откакто вътрешно следствие откри, че той и негови чиновниците са се наслаждавали на купони с алкохол в нарушеине на строгите ограничаващи ограничения, постановени от английското държавно управление.

Министър-председателят и финансовият министър Риши Сунак към този момент бяха глобени поради така наречен " Партигейт ".

Първоначално министър председателят отхвърли да е имало незаконни празненства и увери, че всички правила са спазени. Впоследствие обаче той се извини за случая, но отхвърли да подаде оставка, заявявайки, че умишлено не е направил каквито и да било нарушавания.

Полицията заяви, че следствието, включващо 12 чиновници, които са разгледали 510 фотоси, към този момент е завършило. От общо 126-те санкции, 53 са били издадени на мъже, а 73 - на дами, като някои са получили повече от една санкция.

Източник от " Даунинг стрийт " разясни, че Джонсън не е получил съобщение за друга санкция " на този стадий ".

Нашето следствие беше задълбочено и независимо и беше приключено допустимо най-бързо, като се има поради количеството информация, която трябваше да бъде прегледана, съобщи, заместник-комисар в Скотланд Ярд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР